Les bases de Barcelona En Comú donen suport a la proposta d'acord de govern d'esquerres per Barcelona amb PSC

El preacord per un govern d'esquerres per la ciutat de Barcelona entre Barcelona En Comú i el PSC ha estat validat per les bases de l'organització de Barcelona En Comú. Amb una participació del 27,59 % (2.599 vots), el SI ha obtingut un 62,52% (1.625 vots), el NO un 32,82% (853 vots) i un 4,66% han votat en blanc (121 vots). Les persones inscrites al registre d'organització i amb dret a vot són 9.422.

Des de l'organització valorem molt positivament la participació dels simpatitzants i activistes, que supera en escreix la participació en altres processos consultius posats en marxa en el darrer any, fet que demostra l'interès de la ciutadania inscrita al registre de Barcelona En Comú per la política de pactes de l'organització.

La validació d'aquest preacord per part de les bases de Barcelona En Comú era una condició imprescindible perquè pogués entrar en vigència, tal com recull el model organitzatiu aprovat el juliol  del 2015.

Amb aquest acord es vol aconseguir una  major estabilitat al govern de la ciutat per tal  d’impulsar els canvis i  transformacions necessàries que permetin reduir les desigualtats,  impulsar el desenvolupament econòmic inclusiu i  garantir la cohesió  social. Recollim el mandat que la ciutadania va fer a les urnes de  dialogar amb altres forces polítiques d'esquerra per governar a  Barcelona, i seguirem treballant per fer consensos de ciutat més amplis.

Està previst que l'acord s'implementi durant les pròximes setmanes, amb les modificacions del cartipàs previstes.