Els nous alcaldes i alcaldesses pel canvi es reuneixen a Barcelona per compartir els seus primers 100 dies de govern

 

Els nous governs municipals que van sorgir de les victòries electorals  protagonitzades per diferents plataformes i partits el 24 de maig, es donaran cita el proper 4 de setembre a Barcelona. La trobada “Ciutats pel Ben Comú. Guanyar compartint experiències de canvi” té per objectiu celebrar l'onda de canvi municipalista que va entrar al maig en alguns dels Ajuntaments més importants de l'Estat i pretén ser un moment de  rendició de comptes col·lectiva, on posar en comú les mesures de govern preses fins al moment per fer front a l'actual crisi econòmica i política, així com els reptes que obre el nou clima polític.

A l'acte, hi participaran les alcaldesses Ada Colau (Barcelona), Manuela Carmena (Madrid), Dolors Sabater (Badalona), els alcaldes Pedro Santisteve (Zaragoza), Xulio Ferreiro (A Coruña), Martiño Noriega (Santiago de Compostela), Joseba Asiron (Iruña) i José María González 'Kichi' (Cádiz).

Els màxims  representants dels governs ciutadans compartiran solucions a problemes que s'estan afrontant en els primers mesos de mandat i debatran sobre  objectius i pràctiques comuns. L'esdeveniment, organitzat per Barcelona en Comú, se celebrarà en al Centre Esportiu de Estació del Nord (C/Napols 42) de Barcelona a partir de les 19.00 hores.

Enllaç al vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=pDyK90g5m4A&feature=youtu.be