Els Comuns finalitzen la campanya electoral amb un repartiment simultani de fulletons a 55 estacions de metro de Barcelona

Avui els comuns han repartit fulletons informatius de la campanya de Catalunya En Comú-Podem de forma simultània en 55 estacions de metro de Barcelona. Es tracta d'una de les últimes accions de campanya a peu de carrer on participen els grups de barri que, durant les setmanes anteriors, han organitzat més de 100 activitats como ara debats, encartellades, taules informatives o repartiment de fulletons; i una vintena de trobades amb candidats.

Els repartiments han començat a les 7 hores i s’han concentrat durant el matí, excepte els de les estacions de metro de Poblenou i Trinitat Vella que es faran aquesta tarda.

Campanya “Del barri al Parlament”

Més de 4.000 cartells han omplert els barris de Barcelona amb la campanya "Del barri al Parlament", impulsada per Catalunya En Comú-Podem a la ciutat. Es tracta d'una iniciativa de caràcter ciutadanista, que té per objectiu donar visibilitat a aquells que normalment no la tenen, les darreres posicions de la llista electoral.

Des de l'inici de la campanya electoral, aquests cartells han estat presents en tots els barris de la ciutat. En total s'han fet 9 cartells diferents de candidats dels barris de Gràcia, Poblenou, Ciutat Vella, Sant Antoni, Nou Barris, Clot i Sant Andreu. Aquests candidats són persones que estan a peu de carrer, teixint els barris i que són part de les diverses lluites que afecten els veïns i veïnes de la ciutat, com ara la lluita contra la contaminació, contra la massificació turística i la gentrificació o contra les retallades en l'educació. També defensant els drets de les persones migrants, el feminisme o el dret a l'habitatge, entre altres.

Podeu descarregar-vos els cartells de la campanya al següent enllaç: Del barri al Parlament.