Els barris de Barcelona s’omplen de cartells de gent comuna per a la campanya de Catalunya En Comú-Podem

Més de 4.000 cartells omplen els barris de Barcelona amb la campanya "Del barri al Parlament" impulsada per Catalunya En Comú-Podem a la ciutat. Es tracta d'una iniciativa de caràcter ciutadanista, que té per objectiu donar visibilitat a aquells que normalment no la tenen, les darreres posicions de la llista electoral.

Des de l'inici de la campanya electoral, aquests cartells han estat presents en tots els barris de la ciutat. En total s'han fet 9 cartells diferents de candidats dels barris de Gràcia, Poblenou, Ciutat Vella, Nou Barris, Clot i Sant Andreu. Aquests candidats són persones que estan a peu de carrer, teixint els barris i que són part de les diverses lluites que afecten els veïns i veïnes de la ciutat, com ara la lluita contra la contaminació, contra la massificació turística i la gentrificació o contra les retallades en l'educació. També defensant els drets de les persones migrants, el feminisme o el dret a l'habitatge, entre altres.

En la campanya "Del barri a la Generalitat" han participat un total de nou candidats:

  • Toni Ribas, veí de Gràcia, activista ecologista i músic. És el número 15 de la llista de Catalunya En Comú Podem.
  • Pere Mariné, veí del Poblenou, enginyer informàtic i activista contra la massificació turística i contra la gentrificació. És el número 19 de la llista de Catalunya En Comú Podem.
  • Ximo Balaguer, veí de Ciutat Vella, pare i lluitador contra les retallades en Educació. És el número 24 de la llista de Catalunya En Comú Podem
  • Arminda Soliz, veïna de Nou Barris, defensora dels drets de les dones, les persones llatines i migrants. És la número 65 de la llista de Catalunya En Comú Podem.
  • Llum Ventura, veïna de Ciutat Vella, agitadora social, activista i feminista. És la número 67 de la llista de Catalunya En Comú Podem.
  • Rosa Mateu, veïna del Clot i activista ecologista i animalista. És la número 69 de la llista de Catalunya En Comú Podem.
  • Ramon Pinto, veí de Sant Andreu, professor de secundària i activista pel dret a l’habitatge. És el número 70 de la llista de Catalunya En Comú Podem.
  • Mònica Palet, veïna de Nou Barris, entusiasta activista eco veïnal per seguir transformant #9barris. És la número 73 de la llista de Catalunya En Comú Podem.
  • Marisa Cordero, veïna de Sant Antoni i lluitadora pels drets dels veïns. És la número 75 de la llista de Catalunya En Comú Podem.

Podeu descarregar-vos els cartells de la campanya al següent enllaç: Del barri al Parlament

Si voleu contactar amb algun dels candidats, us podeu posar en contacte amb l'equip de premsa de Barcelona En Comú.