El Cor Rebel de Barcelona estrena ‘Coopera’ per l’1 de maig per reivindicar una economia fora del circuit capitalista

Avui 1 de maig, Dia internacional del Treball, el Cor Rebel de Barcelona estrena “Coopera”, una versió de la cançó del grup Orxata Sound System que reivindica una economia fora del circuit capitalista. Per aquesta estrena, la coral de Barcelona En Comú ha gravat un vídeo interpretant la cançó amb la qual vol posar de relleu la necessitat de tenir alternatives a un sistema capitalista en crisi, així com posar en valor el suport mutu i la cooperació en un moment en el qual la Covid-19 ha visibilitzat les polítiques d’austeritat i retallades dels darrers anys.

El Cor Rebel de Barcelona fa els seus assaigs tots els dimarts, però des de la declaració de l’Estat d’alarma el passat 14 de març van decidir fer els assaigs de manera virtual per seguir amb la seva activitat. El vídeo també s’ha gravat de forma virtual i compta amb la participació d'una veintena persones. A més de la publicació del vídeo, el Cor Rebel de Barcelona obre també les seves xarxes socials. Per tant, des d’avui es podrá seguir la seva activitat per Facebook i Instagram.

El Cor Rebel de Barcelona va començar a caminar a principis de 2019. Va ser una iniciativa que tenia com a objectiu principal posar la cultura al centre de la campanya de les eleccions municipals. Una vegada va passar la campanya electoral, els membres del Cor van decidir mantenir viu el projecte i seguir apostant per la cultura com a eina d’empoderament i transformació. El Cor Rebel de Barcelona, format per 60 persones està dirigit pel músic i arranjador vocal Uri Mas (Tarragona 1987), finalista del concurs musical de TV3, Oh Happy Day! amb el grup ‘Ol green, en la seva primera edició (2014). 

Pots veure el video en aquest enllaç

Pots seguir l'activitat del Cor Rebel Barcelona per Facebook i Instagram.