Comunicat de l'eix de Feminismes davant l'agressió a una dona a Sant Andreu de Llavaneres

Encara no ha transcorregut el primer mes de 2018 i ja tenim el primer episodi esfereïdor de l’any. És impossible veure la notícia de l’agressió a la dona de Sant Andreu de Llavaneres i no sentir que les dones, totes les dones comencem l’any de la pitjor forma possible. Sentir la vulnerabilitat dels nostres cossos, sentir que no podem caminar tranquil·les, sentir-nos completament soles malgrat estar demanant auxili.

És insuportable que tingui lloc un succés així i no s’incendiïn tots els telenotícies, les capçaleres de tots els diaris, les declaracions de les personalitats públiques. Que una agressió així de brutal quedi invisibilitzada, perquè les dones patim agressions cada dia, perquè a més era una dona immigrada i treballadora de la llar, perquè les nostres vides valen menys que les dels agressors.

El panorama és desolador, i malgrat tot no podem resignar-nos. Tenim dret a una vida lliure de violències. Tenim dret a sentir-nos segures a qualsevol hora del dia o de la nit. Mobilitzem-nos, difonguem les convocatòries, coordinem-nos per sortir al carrer a cridar-ho tan fort que ensordim els mitjans i ens fem costat com mai, com sempre.

Hermana, no estás sola: SI TOCAN A UNA, NOS TOCAN A TODAS.