Brussel·les segueix els passos de Barcelona, Varsòvia i Nova York i organitza la quarta trobada de Ciutats Sense Por

Seguint els passos de la trobada global de Ciutats sense Por (Fearless Cities) que va organitzar Barcelona en Comú el juny de 2017, la plataforma municipalista “We Brussels” (Nosaltres, Brussel·les) organitza aquest cap de setmana una nova jornada municipalista on es debatrà entorn de la participació ciutadana, el feminisme i com les ciutats poden ser més habitables pels qui les viuen, entre altres temes.

Aquesta nova trobada se suma a les que s'han organitzat a les ciutats de Varsòvia i Nova York durant aquest estiu. Josep Maria Montaner, regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, participarà en el plenari d'obertura del diumenge així com en una sessió on compartirà, entre altres coses, les mesures que està duent a terme la ciutat per aturar desnonaments i augmentar el parc públic de lloguer.

La trobada serà una oportunitat per seguir impulsant l'agenda municipalista de cara a les eleccions europees del 2019. Elena Tarifa i Marta Junqué de la Comissió Internacional de Barcelona en Comú impartiran el taller sobre el paper del municipalisme en el marc de la Unió Europea, i també participaran en tallers sobre la feminització de la política, entre altres.

Les jornades Fearless Cities a Brussel·les que se celebren avui i demà a la capital belga, reuneixen a més de mig centenar de persones vinculades a diferents moviments polítics, així com a regidors dels ajuntaments d'Amsterdam, Nàpols i Berlín.

Més informació: http://fearlesscities.webrussels.org/