Barcelona en Comú publica les dues candidatures provisionals per les primàries de 2019

Barcelona En Comú publica avui les candidatures provisionals a caps de llista amb voluntat de confeccionar un equip de govern que concorri a les eleccions municipals de 2019. S’obre ara un termini per a la presentació d’al·legacions, que queda establert del 6 al 9 de desembre (ambdós inclosos). La resolució de les al·legacions rebudes i la publicació definitiva dels caps de llista a la pàgina web de Barcelona En Comú serà el 10 de desembre.

Es pot consultar el perfil i la motivació de cada persona en aquesta pàgina https://barcelonaencomu.cat/ca/candidatures-cap-de-llista-2019

Trobades i avals

A partir de la publicació definitiva de les candidatures el proper 10 de desembre, l’organització engega una sèrie de trobades entre els caps de llista i els activistes de Barcelona En Comú. En aquestes reunions els candidats explicaran els projectes que volen plantejar i recolliran les propostes de criteris i perfils dels altres candidats i candidates que podrien formar part dels seus equips.

Els equips que es presenten hauran de recollir avals de com a mínim dos espais de participació de Barcelona En Comú (assemblees de barri i eixos) per validar la candidatura i poder avançar a la fase de votació.

Votació final

Una vegada finalitza aquest procés intern, al març es publicaran les candidatures definitives, formades pels aspirants a cap de llista i equips d’entre 5 i 30 persones.

La decisió final la prendran les persones inscrites al registre del Comú mitjançant una votació amb urna.

Calendari

  • Desembre-febrer: trobades amb caps de llista i activistes de Barcelona En Comú.
  • Març: Votació i presentació pública de la llista.

Més informació sobre la convocatòria, aquí: https://barcelonaencomu.cat/ca/convocatoria-municipals-2019