Barcelona En Comú presenta un documental sobre els reptes, els límits i els aprenentatges de dos anys en el govern de Barcelona

Barcelona En Comú ha realitzat el curt documental “Dos anys després” per donar a conèixer els desafiaments abordats, les lliçons apreses i els límits oposats, en la institució i al carrer, des que va guanyar les eleccions municipals a Barcelona. 

Aquest curt documental, de menys de mitja hora, ofereix una visió única de la gobernanza municipal, amb el testimoni d'alguns regidors de l'Ajuntament i d'activistes de barris de la ciutat, els quals analitzen diversos temes com la feminització de la política, la relació amb els moviments socials i amb els ciutadans i la descentralització del poder. 

El vídeo està traduït en 5 idiomes: anglès, castellà, francès, italià i alemany. A més, a la web també es pot descarregar material didàctic per dinamitzar debats sobre els temes compartits en la pel·lícula.

El film ha estat dirigit pel realitzador Pau Faus, director del reconegut documental “Alcaldessa”, i ha comptat amb el suport de la Fundació Rosa Luxemburg.

Web Dos Anys Després: http://dosanysdespres.cat/ca