Barcelona en Comú pica més de 20.000 portes i intensifica la seva campanya als barris de la ciutat

Ada Colau fa una crida als veïns i veïnes a sumar-se a la campanya per “tornar a guanyar Barcelona per a la seva gent”

Amb un vídeo difós a les xarxes socials, Ada Colau ha anunciat que Barcelona en Comú ja ha picat més de 20.000 portes a un total de 17 barris de la ciutat abans de començar la campanya. A partir d’ara, Barcelona en Comú intensificarà la seva presència als barris, amb una crida als veïns a sumar-se a la campanya. “Perquè no hi ha res més il·lusionant que tornar a guanyar Barcelona per a la seva gent”, diu Colau

Durant els últims mesos Barcelona en Comú ha desplegat el porta a porta arreu de la ciutat. Tots els caps de setmana activistes de BComú surten al carrer per anar a parlar amb els veïns i veïnes de la ciutat. A una setmana del tret de sortida de la campanya per les eleccions municipals, l'organització farà més forta la seva presència als carrers amb més parades informatives i l'augment de la freqüència de les sortides de porta a porta.

En els darrers mesos centenars de persones s’han apropat a Barcelona en Comú per participar de diferents maneres a la campanya. De fet, Barcelona en Comú prepara pel 4 de maig una sortida massiva de porta a porta a Vilapicina, com la que va fer el passat 7 d'abril a Sant Andreu i que va aplegar prop d'un centenar de voluntaris.

El mètode

El porta a porta és un mecanisme de mobilització social i política emprat pels sindicats, moviments i candidatures de l’esquerra americana que consisteix en un contacte directe amb el veïnat i que els hi ha donat resultats molt positius, aconseguint mobilitzar i implicar molta gent per aconseguir la victòria dels seus candidats.

El mètode va ser clau en la campanya de Bernie Sanders al 2017 i en la victòria de candidatures rupturistes dins del partit Demòcrata, com la d’Alexandra Ocasio. Aquesta iniciativa sorgeix d’una col·laboració amb Working Families Party (EUA).

#PortaAportaBcn