Barcelona En Comú ha celebrat avui un plenari extraordinari per debatre la política de pactes de l’Ajuntament

Barcelona, 11 de març

Al plenari hi han participat més de 400 activistes, que han debatut el preacord de governabilitat en Barcelona.

Aquest dimecres Barcelona En Comú ha convocat la seva base d’activistes en un plenari extraordinari al Centre Cívic La Sedeta per exposar el preacord de govern amb el PSC. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello; i els membres de grup municipal Eloi Badia i Manu Simarro han explicat als més de 400 assistents les possibilitats que ara mateix estan sobre la taula per millorar la governabilitat en l’Ajuntament de Barcelona. Després d’una hora d’exposició dels punts del preacord, s’ha donat la veu als activistes, que han expressat els seus dubtes, arguments a favor i en contra de la proposta presentada, creant-se així un ric i intens debat. 

L’esperit de la proposta és mantenir l’essència programàtica i discursiva de Barcelona en Comú, així com incorporar alguns aspectes del Codi Ètic i garantir un treball conjunt en totes les àrees de l’Ajuntament. També s’ha insistit en què la voluntat de seguir treballant per configurar un front ampli d’esquerres que permeti desenvolupar les polítiques de Barcelona en Comú

Els pròxims dies presentarem els detalls del preacord públicament en una roda de premsa. El dimarts 17 de maig s’obrirà un procés de votació que durarà tres dies, en el qual podrà votar tot el registre de Barcelona en Comú, integrat per aproximadament 14.000 persones. La comunicació dels resultats de la votació es farà el divendres 20 de maig.