Barcelona En Comú dona suport a les llibreries de proximitat

Aquest Sant Jordi confinat, Barcelona En Comú dona suport a les llibreries de barri. L'organització vol fomentar l’activitat llibretera i per això farà una compra de 2.000€ en un total de 33 llibreries de tots els districtes de la ciutat. Els llibres adquirits en aquesta iniciativa no es recolliran fins que les llibreries puguin reobrir; per això, des de BComú s’aniran repartint en petits lots. L’objectiu és fomentar de nou la visita a algunes llibreries que donen vida als barris de la ciutat un cop reobrin i ajudar a que recuperin la seva activitat, essencial per a la ciutat i el seu veïnat.

La compra d’aquest llibres s’ha fet amb el fons que Barcelona en Comú disposa per a La Filadora, un programa per impulsar projectes d’entitats i d’iniciativa ciutadana que enforteixin el teixit social dels barris i la ciutat, i que es nodreix de la diferència entre el sou que reben els càrrecs electes de Barcelona En Comú (alcaldessa i regidors) i el que cobren realment segons el codi ètic de l’organització.

Campanya “Per quan et vegi”

A més, per a celebrar la diada, Barcelona en Comú ha posat en marxa una campanya que pretén mantenir l’esperança, les ganes de superació i de veure als nostres amics, familiars, veïns/veïnes ben aviat per reviure aquesta festa. Per fer això, cinc il·lustradores i il·lustradors han fet un dibuix d’una rosa amb el missatge “Per quan et vegi": Marta Zafra, Sussie Hammer, Ulises Mendicuty, Júlia Solans i Sergio Espin. A més aquestes il·lustracions tindran una versió sense color per a imprimir-les a casa i els infants puguin pintar-les. En aquestes últimes, el missatge adjunt serà "Quan et vegi..." i hi haurà un espai per a completar la frase amb el millor desig.

Descarrega aqui les il·lustracions