Barcelona en Comú comparteix amb la ciutadania el procés d’elaboració del seu programa al web Barcelona Futura

Barcelona en Comú publica avui el web Barcelona Futura, l’espai des d’on compartirà amb la ciutadania el procés d’elaboració del programa que presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta, com el 2015, d’un procés de treball compartit, col·lectiu i horitzontal que recull les propostes d’entitats, grups professionals, moviments, veïnat i organització.

El web és una eina de participació que reunirà tant el material de treball amb les propostes a debatre, els Quaderns, com el calendari de trobades públiques, per fer més fàcil la contribució del veïnat.

Més de 50 trobades per recollir propostes

Fins a finals del procés es produiran més de 50 trobades obertes on els eixos temàtics i les assemblees de barri compartiran i recolliran propostes amb activistes, persones expertes, veïnat i representants d’entitats socials. Aquestes primeres propostes es posen en comú amb la ciutadania als debats sobre la Barcelona Futura on, des de febrer i fins a abril, s’acabaran de marcar les mesures que conformaran el programa. També s’hi sumen les peticions dels barris que s’estan recollint a accions de mobilització com el porta a porta o les trobades quinzenals que l’alcaldessa ha realitzat al llarg de tot el mandat.

El programa definitiu es presentarà a l’abril i s’articularà en cinc eixos: els de la ciutat oberta, valenta, justa, innovadora i habitable. Aquestes línies mestres responen a les polítiques transformadores que han de seguir marcant el canvi de rumb cap a la ciutat futura i capaç d’afrontar els reptes d’una ciutat global del segle XXI.

Consulteu el web de Barcelona Futura aquí