Barcelona acollirà cinc actes temàtics de la campanya de Catalunya En Comú Podem

La campanya de Catalunya En Comú Podem tindrà un circuit propi a la ciutat de Barcelona que porta per títol 'Portem les polítiques de canvi a la Generalitat'. Seran un total de cinc actes en els quals s'abordaran les polítiques que s'han dut a terme a l'Ajuntament de Barcelona, així com a través del grup parlamentari al Congrés dels Diputats en matèria d'habitatge, educació, mobilitat i drets humans.

En el context de la campanya electoral, a Barcelona se celebraran cinc actes els dies 8, 9, 10, 14 i 17 de desembre. Es tracta d'un circuit complementari al principal de la campanya de Catalunya En Comú Podem. Seran actes de proximitat i tindran format d'àgora on participaran persones de la llista de Barcelona de Catalunya En Comú Podem, així com regidores de l'Ajuntament de Barcelona, parlamentàries d'En Comú Podem, i també persones expertes en les temàtiques dels actes.

Amb aquesta campanya es vol posar en el centre les polítiques que s’han dut a terme sobre el dret a l'habitatge i la regulació del turisme; sobre la necessitat d'una ciutat saludable i sostenible i la gestió de béns comuns; i també sobre aquelles mesures que garanteixen drets socials i redueixen desigualtats.

A més hi haurà un acte específic amb Ada Colau sobre les polítiques de canvi que fins ara s’han fet a l’Ajuntament de Barcelona.

A continuació es descriuen els tres actes previstos per aquesta setmana:

  • 8 de desembre, a les 12 h: Portem les polítiques de canvi a la Generalitat: Parlem d'habitatge. Amb la participació de Lucía Martín, David Cid, David Bravo i Marisa Cordero. Parc de les Tres Xemeneies (https://goo.gl/maps/FL74e8kjT6B2)  
  • 9 de desembre, a les 12 h: Portem les polítiques de canvi a la Generalitat: Viure a La Marina.  Amb la participació de Jéssica Albiach, Silvino Folgueral, Aina Vidal i Janet Sanz. Plaça de la Marina de Sants (https://goo.gl/maps/GfmBtFpycok)
  • 10 de desembre, a les 12 h: Portem les polítiques de canvi a la Generalitat: Parlem d’educació.  Amb la participació de Laia Ortiz, Jéssica Albiach i Joan Mena. Passeig de la Mollerussa, 1 (https://goo.gl/maps/AfbizK3wGXo )


L’acte amb Ada Colau serà el dia 14 de desembre i el 17 se celebrarà l’últim acte amb col·lectius de migrants a Barcelona. Sobre aquests actes, rebreu informació més endavant.

A més, els grups de barri també han organitzat paradetes i taules informatives, debats, encartellades, etc. Tots els actes de campanya de Catalunya En Comú Podem a Barcelona es poden consultar en el següent enllaç.