Avui s'obre el termini d'inscripció al nou web de Barcelona En Comú que servirà per votar les principals decisions de la candidatura

Barcelona En Comú (BComú) posa en marxa un portal web de votacions en el qual, des d'avui, la ciutadania pot inscriure's. Aquest serà un espai per poder participar a les votacions que afectaran a les principals decisions d'aquesta candidatura ciutadana.

Entre el 7 i el 12 de març, les persones que es trobin inscrites podran votar el cap de llista a l’alcaldia de Barcelona, juntament amb el seu equip, els consellers de districte i prioritzar les mesures del programa electoral. 

El procés d'inscripcions serà senzill. Es requerirà el número de DNI, el número de telèfon mòbil i un correu electrònic. Una vegada que la persona s'inscrigui podrà participar a totes les votacions que siguin proposades en aquest portal web.

Processos de participació

Barcelona En Comú ha posat en marxa tres processos que responen a un moment de canvi en què la ciutadania reclama més democràcia i un govern millor. Primer, BComú va obrir un període per presentar candidatures a cap de llista amb el seu equip de govern i a conseller o consellera de districte, procés que va finalitzar el passat 24 de febrer. Segon, va començar el procés de deliberació del programa municipal mitjançant DemocracyOS, eina de participació digital, que finalitza avui. Tercer, del 7 al 12 de març, es podrà participar en tres votacions recollides en una de sola: la priorització de les mesures per al programa electoral, la votació de les persones candidates a conselleres de districte i la cap de llista amb el seu equip.

Punts físics de votació

Per votar a partir del dia 7, a banda d' usar el portal de participació que avui es presenta, Barcelona En Comú habilitarà espais físics que s'anunciaran en els propers dies.