Agenda d’Ada Colau a la trobada internacional amb Bernie Sanders

El senador estatunidenc Bernie Sanders ha convidat Ada Colau a una trobada internacional on es debatran els reptes globals i les solucions innovadores que seran necessàries per a un futur món millor. La trobada, organitzada pel Sanders Institute tindrà lloc a Burlington (Vermont) del dijous 29 de novembre al dissabte 1 de desembre.

Us avancem els horaris de les taules on intervendrà Ada Colau:

International Round Table. Amb Bernie Sanders, Ada Colau, Yanis Varoufakis, Jeffrey Sachs, Niki Ashton i David McWilliams, on es debatrà sobre la necessitat d’un moviment progressista internacional.

  • Dia: 30 de novembre
  • Hora: 4:15 pm (22:15 h CET)

On The Frontlines: A Mayor's Roundtable. Amb Bill de Blasio, alcalde de Nova York; Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Carmen Yulin Cruz, alcaldessa de San Juan (Puerto Rico); i Michael Tubbs, alcalde de la ciutat californiana de Stockton. Colau participa en aquesta taula per compartir l’experiència de Barcelona i el paper que juguen les ciutats en l’aprofundiment democràtic i la defensa dels drets humans.

  • Dia: 1 de desembre
  • Hora: 11:00 am (17 h CET)

Tots els actes es retransmetran per streaming a través d'aquest enllaç:  www.facebook.com/sandersinstitute

Teniu més informació a https://sandersinstitutegathering.org

Nota informativa: El dissabte 1 de desembre rebreu nota de premsa i fotografies dels actes. També penjarem els continguts a la web de Barcelona en Comú i al canal de Telegram de premsa de Barcelona en Comú https://t.me/PremsaBComu