Ada Colau tancarà la llista per Barcelona de la candidatura En Comú Podem

La Coordinadora de Barcelona En Comú va proposar a Ada Colau tancar la llista d'En Comú Podem per la demarcació de Barcelona. L'alcaldessa ha acceptat formar part de la candidatura en aquest lloc simbòlic.

En declaracions a diversos mitjans de comunicació, Ada Colau havia expressat la seva predisposició a col·laborar amb En Comú Podem, en cas que BComú l'hi sol·licités, sempre que aquesta col·laboració no interferís en les seves funcions com a alcaldessa de Barcelona. La Coordinadora de BComú —composta per 40 portaveus de totes les àrees de l'organització— agraeix i celebra comptar amb el suport de l'alcaldessa de Barcelona.

En Comú Podem és una candidatura de confluència per a les eleccions generals del 20 de desembre. Un dels seus objectius és seguir impulsant el canvi provocat per la irrupció del municipalisme ciutadà que actualment governa en importants ciutats de Catalunya i de l'Estat. La presència d'Ada Colau en aquesta llista electoral vol visibilitzar la continuïtat d'aquest procés de canvi amb protagonisme ciutadà.

BComú reitera la seva crida a la ciutadania i a les organitzacions socials i polítiques perquè sumin forces amb l'objectiu de desallotjar al govern del PP a Madrid, sortir de la crisi situant a les persones al centre de les polítiques públiques i resoldre l'actual bloqueig de les institucions aprofundint l'exercici de la democràcia.


Premsa Barcelona En Comú
Web: https://barcelonaencomu.cat/ca/sala-de-premsa
Correu electrònic: premsa@bcnencomu.cat
Telèfon: 695 189 196