Ada Colau proposa augmentar la protecció del parc natural de Collserola

L’alcaldable de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha defensat avui la necessitat de “preservar el parc natural de Collserola” i “acabar amb la lògica de CiU, que veu el parc com una cosa a explotar i volia obrir-hi 16 portes amb aparcaments perquè hi arribi molta més gent a colonitzar-lo”.

“Aquests neoliberals que s’han apoderat de les nostres institucions només pensen en termes econòmics, i aquesta és una política miop”, ha assegurat Colau, qui ha proposat “fer baixar les zones verdes a la falda de la muntanya, per potenciar les zones de passeig sense haver d’entrar al parc”, millorant així la seva protecció. “Impulsarem una moratòria perquè no s’hi urbanitzi i es limitin les activitats nocturnes i les que siguin contràries a la protecció del parc, com els abocadors o la celebració d’esdeveniments massius”.

“Barcelona està agredint el seu entorn natural”, ha assegurat, defensant també augmentar el verd urbà a l’interior de la ciutat. En una trobada de barri a Sarrià, l’alcaldable de BComú ha fet una crida perquè “tots els barris s’agermanin per lluitar contra la desigualtat, que és una enemiga comuna dels 73 barris de la ciutat”. “A Sarrià també us voleu sentir orgullosos d’una ciutat justa, democràtica, que prioritza els drets de les persones”, ha afirmat.

El número dos de la candidatura, Gerardo Pisarello,, ha afegit que “són temps de molta esperança, cada cop hi ha més gent que s’adona que podem combatre les injustícies”, i que aquestes “tenen responsables: els poders polítics i econòmics que han fet prevaldre els seus interessos, i que ara ens desqualifiquen i fan esforços per distorsionar les nostres paraules, perquè els agradaria que penséssim que no hi ha alternativa”.