Ada Colau: “Hem de posar fi a l’onada de precarització que han provocat les polítiques antisocials de CiU i PP”

L’alcaldable de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha fet una crida avui a “posar fi a l’onada de precarització i vulneració dels drets fonamentals que han provocat les polítiques antisocials i les retallades impulsades per CiU i PP”, com la reforma laboral “que està causant moltíssim patiment”.

Colau, que ha participat amb d’altres membres de la candidatura de Barcelona En Comú en la manifestació convocada pels sindicats, ha assegurat que “també en l’àmbit municipal el govern de CiU està generant precarietat a través d’externalitzacions i privatitzacions de serveis”.

“Volem que Barcelona sigui una ciutat referent en drets laborals, i això és possible si hi ha voluntat política”, ha afirmat l’alcaldable de BComú, reiterant el compromís de la candidatura a “impulsar un segell de qualitat contractual” per tal que l’Ajuntament de Barcelona “sigui el primer a donar exemple i complir amb els drets laborals dels seus treballadors i treballadores”, i els de totes les empreses amb qui operi.

“Avui és també un dia de celebració, en què cal recordar i reconèixer els milers de persones que se l’han jugat durant dècades” per defensar els drets laborals. “En honor a la memòria de totes aquestes lluites, cal que des del carrer i des de les institucions seguim lluitant perquè no es retallin drets assolits, com la jornada de 8 hores, i per aconseguir-ne molts més, com la garantia de salaris dignes o la conciliació laboral”, ha assegurat Colau.

L’alcaldable de BComú, que assistirà també amb d’altres representants de la candidatura a la manifestació convocada aquesta tarda, ha expressat el suport a “totes les mobilitzacions de treballadors i treballadores que avui estan lluitant per les seves condicions laborals”, com les de Movistar o el Tibidabo.

Barcelona En Comú (BComú) llança a la xarxa un vídeo per denunciar la precarietat laboral que es pateix a la ciutat: #ProuPrecarietatBCN

https://www.youtube.com/watch?v=uVI4a9von7Q&feature=youtu.be