Ada Colau comparteix amb els veïns i les veïnes del Besòs la complexitat de les tres primeres setmanes de gestió municipal

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, i Josep Maria Montaner, regidor del districte de Sant Martí, van participar en una trobada amb els veïns i les veïnes del Besòs en què es van abordar els principals problemes que afecten el barri, com ara la desocupació, la situació de la població migrant o els desnonaments.

Barcelona En Comú reprèn amb aquest acte les trobades a barris que, durant l’últim any, han servit per conèixer de primera mà les inquietuds dels veïns i les veïnes de la ciutat. Ada Colau va participar en aquesta trobada, que es va celebrar a la Rambla de Prim del barri del Besòs i a la qual van acudir més de 300 persones. 

A l’acte l’alcaldessa va explicar la complexitat de les tres primeres setmanes de gestió municipal. “Tenia moltes ganes de fer una trobada amb les veïnes i els veïns del barri perquè hi ha tanta feina a fer a l’ajuntament que és fàcil perdre el contacte amb el carrer”, va manifestar Ada Colau, que va recordar que “tenim el mandat de no oblidar qui som, d’on venim i per què estem aquí el que no podem fer mai és deixar de trepitjar el carrer”.

Per la seva banda, Montaner també va reconèixer la complexitat de la gestió i va explicar/informar/ que actualment ja s’està treballant per resoldre problemes candents com el de l’Escola Bressol Pere Calafell.

Durant la trobada es va obrir un torn de preguntes amb veïns i veïnes del barri de Besòs-Maresme, en què es van traslladar a l’alcaldessa i al regidor els problemes de la desocupació al barri, així com els de l’accés a l’habitatge i dels desnonaments. També hi va haver preguntes relacionades amb les dificultats d’empadronament de la població migrant o amb la situació del menjador social de Gregal.