#BarcelonaGuanya

Tot comença ara. Primera trobada amb veïns i veïnes després de les eleccions

El 24 de maig vam guanyar les eleccions municipals. Gràcies per fer possible aquest canvi històric, estem satisfets de la feina feta entre tots i totes, però això no s'acaba aquí. Ens cal l'esforç, la il·lusió i la valentia als carrers, a les places, a les xarxes. Sabem que, només tenint-vos a vosaltres com a protagonistes a partir d'ara mateix, aquest canvi en la manera de fer política serà real. 

Volem començar amb bon peu i abans de la investidura, prevista el 13 de juny, volem fer trobades al carrer en què ens acompanyaran els 11 regidors electes i tota la ciutadania que vulgui apropar-s'hi. La primera trobada tindrà lloc el proper 4 de juny a la plaça Navas a les 19 h. Serà un espai obert al diàleg entre els futurs regidors i regidores i els veïns i veïnes de la ciutat, en què podrem compartir les nostres il·lusions i propostes i els nostres dubtes.  

Perquè volem tornar la política municipal allà on sempre hauria d'haver estat: als carrers i a les mans de tots i totes. Perquè sabem que des del primer moment volem fer les coses amb tota la ciutadania implicada. Perquè sense vosaltres, sense tots i totes els que ens heu donat la confiança fins ara i els que ens la començareu a donar a partir d'ara, res d'això tindria sentit.

Tot comença ara. Vine a ser part d'aquest canvi. Vine a dir-hi la teva i convida-hi tothom. Perquè la il·lusió ja és imparable.

Trobada post-electoral amb el veïns i veïnes 
amb la presència de la futura alcaldessa i els regidors i regidores de BComú

Lloc: Plaça Navas (Poble Sec)
Data: dijous, 4 de juny
Hora: 19 h
Com arribar: <M> Poble Sec, L3