Responsabilitat col·lectiva davant el coronavirus

És moment d'assumir la responsabilitat col·lectiva de les cures i ajudar a les persones que ho necessitin.

És moment d'assumir la responsabilitat col·lectiva de les cures i ajudar a les persones que ho necessitin.

Hem d'actuar amb coresponsabilitat, i no només mirant per nosaltres mateixos. Per a la majoria de la població, l'afectació en cas de tenir el virus és lleu, o fins i tot pot no presentar símptomes, però hem de pensar en com afecta els més vulnerables (les persones grans i amb malalties cròniques) i evitar que es contagien per no saturar els equipaments mèdics (i que ja estan fent un sobreesforç enorme).

Ens hem de cuidar els uns als altres: seguim les recomanacions (com baixar el ritme d’activitat de les nostres vides i seguir les normes higièniques), però també tinguem cura, per exemple, de les persones grans de la nostra família o del nostre edifici o barri.

Seguint aquestes recomanacions, hem cancel·lat les activitats que estaven programades i hem ajornat les activitats públiques fins al dia 27 de març. També pensem que el més assenyat i prudent és suspendre les reunions presencials i fer-les online en la mesura del possible. Disposem d’eines digitals per fer reunions virtuals que ja hem fet servir en altres ocasions.

Us adjuntem la nota de premsa de les mesures que ha anunciat l'Ajuntament.

I, sobretot, si us trobeu amb un professional sanitari, doneu-li les gràcies. La sanitat pública és el nostre tresor! ❤️