Primavera Democràtica: Pablo Iglesias amb Ada Colau

El 9 de maig és un dia especial. Pablo Iglesias i Ada Colau es trobaran a la plaça Major de Nou Barris a les 12 h per parlar de l'intens moment social i polític que atravessem a l'Estat i a tot Europa. 

Aquest acte serà especial perquè tant l'un com l'altra són persones que avui identifiquem amb un moviment pel canvi democràtic que recorre les places, els carrers i les nostres converses. La il·lusió que tenyeix la política aquests dies és fruit de la possibilitat d'obrir-la a una altra manera de fer. Dues cares, dues personalitats que signifiquen canvi.

I és que més enllà del soroll mediàtic que l'envolta, Iglesias és un dels portaveus d'una aposta plural que aspira a trencar l'hegemonia de les elits polítiques i econòmiques que han dominat l'Estat amb mà opaca durant dècades. 

A Barcelona, també CiU, que ha governat per als barris benestants de la ciutat, ara tremola en veure que hi ha una força, encapçalada per Ada Colau, que els discuteix la seva política d'aparador. 

En definitiva, estem parlant de dues forces que poden tornar a posar la democràcia a l'abast de tothom.

Aquests projectes de futur són un clam de la ciutadania per la democràcia, per la vertadera primavera democràtica que ja està arribant! Vine a celebrar-ho el proper 9 de maig.


Primavera Democràtica: Pablo Iglesias amb Ada Colau

Lloc: Plaça Major de Nou Barris
Data: dissabte 9 de maig
Hora: 12 h
Com arribar-hi: <M> Llucmajor, L4. Busos 32, 47, 50, 51