Presentació de les candidatures a cap de llista i conseller o consellera de districte

El primer pas per aconseguir governar la ciutat de Barcelona des de la ciutadania es compleix avui, amb la proclamació de les candidatures per configurar la futura llista de Barcelona En Comú. Sabem que el canvi que volem per la ciutat sortirà de l'esforç de tota la ciutadania. Cal celebrar les prop de 40 candidatures que s'han presentat per a conseller o consellera de districte, veïns i veïnes que creuen que es pot fer molt per al seu barri i que, per primera vegada, seran escollits per configurar una llista que haurà de plantar cara a la vella política, als privilegis d'uns quants, a les polítiques de barri fetes d'esquena als veïns i veïnes i a les estructures creades amb persones escollides a dit. 

Podeu consultar la candidatura a cap de llista  i el llistat de les persones que s'han presentat per a ser conselleres de districte.

A Barcelona En Comú sabem que volem guanyar la ciutat, però també sabem que volem fer-ho en comú. És per això que us recordem que fins al 2 de març podeu o bé comentar i matisar les 40 mesures inicials del programa de govern o bé formular-ne de noves.

A partir de dissabte 28, comença la campanya de les candidatures presentades que durarà fins al 6 de març. Aquests són alguns dels actes als quals podreu assistir per conèixer les persones que potser seran conselleres del vostre districte:

 

Dilluns 2 de març:

DECIDIM NOU BARRIS EN COMÚ 

19 h al Centre Cívic de la Zona Nord, c. Costabona, 3 - 5

Presentació   del programa en comú amb Gerardo Pisarello i Janet Sanz, membres de la candidatura d'Ada Colau per Barcelona En Comú, i debat amb els candidats a conseller/a de districte. 

DECIDIM SANTS-MONTJUÏC EN COMÚ

19 h al Centre Social de Sants, c. d'Olzinelles, 30

Presentació del programa en comú amb Jaume Asens, membre de la candidatura d'Ada Colau per Barcelona En Comú, i debat amb els candidats a conseller/a de districte.

 

Dimarts 3 de març:

DECIDIM UN SANT MARTÍ EN COMÚ

19 h a la biblioteca Manuel Arranz, c. del Joncar, 35

Presentació del programa en comú amb Eloi Badia, Barcelona En Comú, Raimundo Viejo, Barcelona En Comú, i debat amb els candidats a conseller/a de districte. 

DECIDIM UN EIXAMPLE EN COMÚ 

19 h, al Centre Cívic Fort Pienc, pl. Fort Pienc, 4-5

Presentació del programa en comú Amb Agustí Colom, Barcelona En Comú, Josep Bel, Barcelona En Comú, i debat amb els candidats a conseller/a de districte.

 

Dimecres 4 de març:

DECIDIM UNA CIUTAT VELLA EN COMÚ 

19 h al Centre Cívic Barceloneta, c. Conreria 1-9 

Presentació del pla de xoc pels primers mesos de mandat i debat amb els candidats a conseller/a de districte. 

Intervencions de: Javier Alegria, periodista, Josep Maria Montaner, membre de la candidatura d'Ada Colau per Barcelona En Comú, Huma Jamshed  Bashir, Leo Pereira i Llum Ventura: candidats a conseller/a de districte, i Gala Pin, Barcelona En Comú. Amb acompanyament musical de Dixieland Stradixie's.

DECIDIM UNA GRÀCIA EN COMÚ 

19 h, al Centre Civic La Sedeta, c. Sicília, 321

Presentació del programa en comú amb Gerardo Pisarello, Barcelona En Comú, i debat amb els candidats a conseller/a de districte. 

DECIDIM UN SANT ANDREU EN COMÚ 

19h al Centre Cívic Trinitat Vella, c. Foradada, 36

Presentació del programa en comú amb Laia Ortiz, membre de la candidatura d'Ada Colau per Barcelona En Comú, i debat amb els candidats a conseller/a de districte.

 

Dijous 5 de març:

DECIDIM LES CORTS EN COMÚ

19 h a l'auditori del CC Tomasa Cuevas Les Corts, c. Dolors Masferre 35

Presentació del programa en comú amb Raimundo Viejo, membre de la candidatura d'Ada Colau per Barcelona En Comú, i debat amb els candidats a conseller/a de districte  

 

Divendres 6 de març: 

DECIDIM SARRIÀ-SANT GERVASI EN COMÚ

19 h a Casa Orlandai, c. Jaume Piquet, 23

Presentació del programa en comú i debat amb els candidats a conseller/a de districte.