#PleBcn

Participa i segueix el Ple extraordinari sobre lluita contra la pobresa i gestió del turisme

El Govern municipal presenta demà a les 10h un ple extraordinari sobre dues mesures prioritàries per a la ciutadania que aborden la lluita contra la pobresa i la gestió del turisme. Mesures que recullen un conjunt d'accions urgents per avançar cap a una Barcelona més justa, sostenible i participativa i que afectaran el dia a dia dels veïns i veïnes de Barcelona.

La informació ha de fluir i no quedar-se estancada entre els murs de l'Ajuntament: Volem treure la política al carrer i tenir un Ajuntament amb parets de vidre!! Participa de forma activa,  comenta els continguts, informa't de les mesures que es debaten i proposen. T'animem a seguir aquest ple a twitter amb el HT #PleBcn, es podrà veure en directe per streaming comenta els continguts. 

Aquestes són les dues mesures:

  • Accions Urgents de lluita contra la pobresa: Per una Barcelona més justa i equitativa, recull, entre d'altres, propostes dirigides a impulsar un pla d'ocupació laboral, a l'augment del parc de lloguer social, incrementar la cobertura de les beques menjador, revisió de protocols signats per l'Ajuntament amb les companyies de subministraments, així com propostes d'estudis i diagnòstics per articular una estratègia municipal d'inclusió social.
  • Impuls del procés participatiu sobre el model turístic de Barcelona, en el ple es proposa la creació del Consell de Turisme i Ciutat com a òrgan de participació sectorial, l'elaboració del Pla especial de Regulació d'Allotjaments turístics, l'actualització del Pla estratègic de turisme de la ciutat, i l'impuls de mesures per fer front als allotjaments turístics il·legals, entre d'altres.

La convocatòria d'aquest ple és de rellevància per Barcelona, ja que es proposa obrir múltiples línies d'intervenció i de participació en temes claus de ciutat. Aquestes iniciatives són fruit de l'acord conjunt de la convocatòria del ple extraordinari juntament amb els grups municipals d'ERC i PSC.

Si no fas política, uns altres la faran per tu!