#NouBarrisEnComú: xerrada a Nou Barris

Diumenge, 3 de maig a les 12 h a La Marquesina de Via Júlia (<M> Via Júlia, L4), recuperem la presentació a Nou Barris. Vine a explicar-nos com vols transformar Nou Barris, com vols que sigui el teu barri. L'Ada Colau farà una visita pel barri amb els veïns i veïnes que vulguin acompanyar-la i després participarà en una xerrada per presentar el projecte de Barcelona En Comú juntament amb Gerardo  Pisarello, número dos de la candidatura, i Janet Sanz, número cinc. Presentarà l'acte Carolina Recio, escollida a les primàries com a  consellera per al Districte de Nou Barris. 

Abans de començar la xerrada, Ada Colau farà una visita pel barri amb els veïns i veïnes per conèixer sobre el terreny la realitat del territori i escoltar les persones que hi viuen.

Aquesta feina al barris ve de lluny, arrenca amb un  anhel de canvi de les maneres de fer política per part de la ciutadania  en els últims anys. Avui, aquesta il·lusió s'està duent a terme ja amb  les primàries de Barcelona En Comú, en què hem pogut escollir els consellers de barri, en el codi ètic que hem consensuat amb ciutadania i forces polítiques, i, en definitiva, amb la consolidació del projecte de Barcelona En Comú que cada cop és més a prop d'aconseguir l'alcaldia i de fer realitat les propostes i d'aquesta feina col·lectiva.

A més, després de l'acte, a les 13:30 al mateix lloc, no marxeu!: gravarem l'últim pla de l'espot electoral i volem fer-ho amb tots vosaltres.

Si apostes per un canvi que neixi de la gent, ets a temps de contribuir amb les teves idees i la teva força, vine a fer la visita pel barri amb l'Ada Colau i a participar a la xerrada.

Volem guanyar amb tu Nou Barris en Comú, una Barcelona En Comú!