Micropréstecs: amb la teva ajuda, aconseguirem una campanya transparent

Queda molt poc per les eleccions municipals i és el moment de preparar la nostra candidatura guanyadora. Però per poder portar endavant la campanya electoral, necessitem la implicació de tots. 

Per aquest motiu obrim una campanya de micropréstecs personals a un interés del 0% per finançar la nostra activitat d’una manera transparent i sense deute ni dependència envers cap entitat bancària.
 

Per què micropréstecs

Els partits polítics sufraguen les seves despeses de tres maneres:

• Mitjançant avançaments de subvencions electorals basades en els resultats obtinguts en les eleccions anteriors del mateix tipus.

• Mitjançant crèdits bancaris.

• Mitjançant fons ordinaris del partit.

Els partits que no s’han presentat en eleccions anteriors no tenen accés a una bestreta d’aquestes subvencions. Això fa que es vegin forçats a recórrer a préstecs bancaris, i aquest endeutament en ocasions pot condicionar el seu funcionament i les seves decisions.

Nosaltres, a diferència de la resta de partits, hem pres la decisió de no recórrer a crèdits bancaris per finançar la campanya. Això ens porta a formes de finançament en què la ciutadania sigui la protagonista, amb noves fórmules de col·laboració i participació econòmica que ens permetin superar el disseny que promou l'actual sistema de finançament de partits, orientat clarament a l’endeutament bancari.
 

Com funciona

Pots col·laborar amb aquest programa fent un préstec d’entre 500 i 10.000 euros, a interès del 0% i en funció de les teves possibilitats, i et reintegrarem l’import total del préstec al cap de 18 mesos, un cop rebem la subvenció electoral.

Per complir amb tots els requeriments legals, Barcelona En Comú farà un contracte amb tu que presentarem davant la Generalitat. A més, d’acord amb el nostre compromís de transparència, al web de Barcelona En Comú podràs veure amb detall a què hem destinat els diners que ens has prestat.

El nostre objectiu és arribar a un pressupost total de 150.000 €. Per això la campanya, que va començar el 15 de març, acabarà quan arribem al total necessari.


Més informació

Si esteu interessats a fer un préstec, trobareu tota l'informació que necessiteu al nostre web. També ens podeu trucar o concertar una reunió amb nosaltres.

Contacte: microprestamos@bcnencomu.cat

Telèfon: 655 254 402 / 607 630 508
 

Amb la teva ajuda podrem finançar la campanya electoral sense endeutar-nos amb els bancs. Colabora-hi!