#FemMemòria

Memòria Democràtica

Per avançar cal tenir memòria. Tot allò nou neix sempre a partir de la suma de diferents trajectòries i memòries. Barcelona En Comú és un projecte nou però amb profundes arrels en les diferents experiències i lluites que han tingut lloc a Barcelona per construir una ciutat de tots i totes, una ciutat democràtica. 

Ciutat Vella és el centre històric de Barcelona. Un espai que condensa múltiples passats i  un present incert, ja que en els darrers anys ha perdut progressivament els seus veïns i veïnes. Per això és el lloc que hem escollit per trobar-nos el diumenge, 17 de maig, a les 12 h, en un acte a plaça del Rei en què intervindran els historiadors Josep Fontana i Xavier Domènech, juntament amb la candidata a l'alcaldia per BComú, Ada Colau, i Gerardo Pisarello, Gala Pin i Huma Jameshed. 

Passat, present i futur es trobaran per reflexionar sobre com les lluites veïnals, obreres i polítiques de totes les èpoques doten de sentit i impacten en un nou projecte polític com Barcelona En Comú que, inevitablament, té també característiques pròpies de la nova manera de fer política que estem construint.

Fem història. Guanyem una Barcelona En Comú!

Memòria democràtica

Amb Ada Colau, Josep Fontana, Gerardo Pisarello, Xavier Domènech i Gala Pin. Presenta Huma Jameshed

Lloc: plaça del Rei

Data: diumenge 17 de maig

Hora: 12 h

Com arribar-hi: <M> Jaume I, L4