Jornades d'Interculturalitat

L'Eix de Migracions i Interculturalitat ha organitzat unes jornades el 30 d'abril amb l'objectiu de compartir i debatre idees sobre quin model intercultural és necessari per construir una ciutat integradora i justa per tota la ciutadania.
Partim d'un enfoc en què abordar una Barcelona intercultural va més enllà de les polítiques d'acollida i integració, i on la migració no és un compartiment estanc que només afecta les persones migrades. Donat que és una qüestió que repercuteix sobre molts aspectes de la vida quotidiana del municipi, volem integrar la interculturalitat com a part del model de ciutat i que sigui també un eix transversal de la gestió del Govern Municipal.

La transformació de la ciutat significa també treure fruit de la diversitat que tenim: Barcelona és una ciutat històricament respectuosa i inclusiva amb les persones migrades, i aprofitar la riquesa de la interculturalitat és una gran oportunitat cultural i política per construir una ciutat on poguem fer front al racisme, la xenofòbia i altres formes d'exclusió amb una ciutadania forta i cohesionada.

Realitza la teva inscripció a les Jornades fins al 23 d'abril, enviant les teves dades a través d'aquest formulari.


Programa del dia 30 d'abril

10:30 Ingrés i registre
10:45 Presentació de les Jornades. Eix de Migracions
11.00 Barcelona intercultural. Un modelo transversal de ciudad.
Exposa Lola López, Experta en migracions i Comissionada d'Inmigració, Interculturalitat i Diversitat de l'Ajuntament de BCN.
13.00 Descans
13.15 Debat obert
14:30 Catering Intercultural
15:30 Tallers
16:30 Conclusions i tancament

Dia: Dissabte, 30 d'abril
Lloc: Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart , C/ Comandante Benitez 6, Les Corts.
Transport: Metro L3 - Les Corts, Bus 54, H8.

Us recordem que es disposarà d'una sala per nenes i nens que facilitarà la conciliació de la nostra vida personal i política.

Per qualsevol altre dubte, podeu escriure a: barcelonaencomu.migracions@gmail.com

Eix de Migracions i Interculturalitat