Inscriu-t'hi a Municilab!

Amb el nou curs arriba Municilab, una trobada de reflexió, creació i acció al voltant del paper de les ciutats al món i les noves formes de fer polítiques de proximitat i transformació social. Dos dies intensos i emocionants de debats, tallers de creativitat i activitats per pensar en com fer creixer el municipalisme, per compartir experiències i aconseguir millorar les nostres ciutats, pobles i barris. 

Municilab vol apropar-se a la gent comuna que forma part de candidatures municipalistes d’àmbit català i estatal, de moviments socials i col·lectius organitzats d’arreu del territori, a joves estudiants, a treballadores i a qualsevol altra persona que vulgui conèixer, reflexionar i contribuir a desenvolupar noves formes d’incidència política i social.

Inscriu-t’hi!

Més de 40 activitats sobre municipalisme, radicalitat democràtica i béns comuns, més de 100 ponents convidats, un acte inaugural amb la presència de Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau i un ràdioshow de clausura amb persones mediàtiques de món de la cultura, tallers creatius per guanyar la batalla del dret a l’habitatge, presentacions de publicacions i audiovisuals, una fira editorial d’economia social i solidària, programació infantil i activitats paral·leles de candidatures municipalistes. T’ho perdràs? 

Consulta el programa de Municilab: https://municilab.cat/ca/programa 

T’esperem el 6 i 7 d’octubre al Campus de Ciutadella d'UPF!

Per estar informats de les activitats de La Comuna, Escola del Comú us recordem que podeu seguir les seves xarxes:
Twitter: @EscolaDelComu
Facebook: https://www.facebook.com/escoladelcomu/
Canal de telegram: https://t.me/escoladelcomu