#FemBComú

Inscriu-te a BComú: fem plegats una altra Barcelona

Hem arribat fins aquí amb l'esforç de molta gent: mesos de treball per acabar guanyant unes eleccions municipals. Barcelona en Comú és tota la gent que ha fet possible que el canvi hagi arribat a la ciutat, però també és tota aquella gent que ara també s'hi vol afegir. Per això, obrim les inscripcions a BComú des d'avui 5 de juny i fins a l'11 de juny.  

Aquesta és la segona campanya que fem d'inscripció. Si durant les primàries ja us vau inscriure no cal que ho torneu a fer ara. En aquesta ocasió incorporem una verificació presencial només per a les persones que s'inscriguin ara per primer cop.

Inscriure's a BComú és molt senzill. Els passos i terminis per a la inscripció per a les persones que s'inscriguin ara són aquests: 

1. Del 5 de juny a l'11 de juny

Inscripció en línia a través de Participa BComú. El termini finalitza el dia 11 a les 21 h. 

2. Del 6 de juny a l'11 de juny

Verificació de les inscripcions als punts físics habilitats fins a les 21 h del dia 11 de juny. Consulta adreces i horaris aquí.  

Els requisits principals per poder registrar-se són: 

1. Tenir més de 16 anys

2. Ser resident a Barcelona

3. Portar, a algun dels punts de verificació de tota la ciutat algun d'aquests documents: DNI, passaport o NIE vigent amb adreça a Barcelona ciutat. En cas que aquests documents no tinguin adreça a Barcelona, s'haurà d'aportar un altre document que acrediti residència a Barcelona, com ara empadronament, targeta censal, o rebut de subministrament (llum, aigua o gas) dels últims 12 mesos.

4. Tenir un comprovant d'una factura rebuda al teu domicili o de l'empadronament

Si necessites més informació, hem redactat aquestes preguntes freqüents. Si tot i això continues tenint problemes, pots escriure'ns a incidenciesregistre@gmail.com.

Volem treballar plegats per fer realitat el somni d'una Barcelona més justa, més cohesionada i més democràtica i no serà possible sense la vostra ajuda. És l'hora de treballar plegats per fer que la veu de la ciutadania s'escolti. Això només serà possible si som moltes les persones compromeses

Sabem que sou molts que vam confiar amb nosaltres el dia 24 de maig, però ara també us necessitem al costat per fer que el projecte de Barcelona en Comú continuïi sent col·lectiu i plural. Per posar en pràctica una nova manera de fer política, també cal tenir la capacitat i les eines per prendre col·lectivament grans decisions que vindran a partir d'ara i que requereixen una ciutadania organitzada. 

Si vols implicar-te en la ciutat que estimes, vine a BComú. Si ja et vas inscriure durant el procés de primàries hi ha moltes altres maneres de participar a BComú, informa-te'n

Inscriu-te!