Inici de campanya! 15 dies per guanyar Barcelona

Dijous, 7 de maig, serem a la plaça del Poeta Boscà (mercat de la Barceloneta) per fer el crit de sortida de la campanya electoral. 

Volem començar amb força una campanya que no serà com les altres, perquè la farem entre tots i totes, perquè molts de vosaltres hi col·laboreu: fent pot comú, repartint informació, explicant als vostres veïns i veïnes què farem quan guanyem. Sabem que la nostra il·lusió no l'atura ningú, sabem que la Barcelona En Comú que volem construir des de l'honestedat de la gent del carrer, qui millor la representa sou vosaltres mateixos. 

Per tot això, volem fer amb un acte diferent, amb l'actuació en directe de l'inigualable Joan Colomo i altres sorpreses. També hi intervindran Ada Colau, candidata a l'alcaldia per BComú, i els candidats Gerardo Pisarello, Laia Ortiz i Jaume Asens. L'acte el presentarà Gala Pin, candidata i veïna de la Barceloneta. La pressió del model turístic que pateix el barri i les operacions de privitatització com la marina de luxe del Port Vell són dues bones raons per començar-hi la campanya allà, ja que la Barceloneta és també la veu de la ciutadania que es mobilitza per un canvi. 

Vine a l'inici de campaya, perquè amb l'energia i la il·lusió de tots i totes fem una Barcelona En Comú. Vine, perquè junts i juntes: Guanyem Barcelona!

Data: dijous 7 de maig
Hora: 22.30 h
Adreça: Plaça del Poeta Boscà
Com arribari-hi: <M> Barceloneta, L4