#VerdumEnComú

Guanyem Verdum. Guanyem una Barcelona en Comú!

Amb Laia Ortiz i Jaume Asens, números tres i quatre de la candidatura.

Dijous, 14 de maig, a les 19 h,  serem al parc de la Guienueta. Volem presentar el projecte de Barcelona En Comú per al barri de Verdum i per a tota la ciutat. 

Barcelona En Comú, fidel al nostre esperit basat en la feina dels barris, celebrem un acte acompanyats de Laia Ortiz i Jaume Asens, números tres i quatre de la candidatura. Donarem a conèixer el programa de ciutat i explicarem per què ens cal tota la força per arribar a l'alcaldia.

Un programa que vam començar a elaborar fa mesos, incorporant les   inquietuds de tots els barris acompanyats de la gent que hi viu. Després  vam parlar amb experts, associacions, gent implicada en la   transformació de la ciutat i veïns i veïnes perquè hi fessin la seva   aportació presencial o a través de les xarxes. 

Avui estem convençuts que el nostre programa és diferent, perquè s'ha fet  en  comú i per a la ciutat i no als despatxos d'alguna consultoria o  per  als interessos d'uns quants. Estem molt orgullosos de compartir-lo i  de  poder posar-lo en diàleg amb tots i totes. A més a més, som  l'única  candidatura que té un codi ètic en què ens comprometem. 

Volem demostrar que es pot fer política d'una manera diferent, honesta, transparent i amb sentit comú. Volem recuperar l'orgull de viure a   Barcelona, volem una ciutat que de veritat posi tot el seu potencial al   servei de les persones. Una ciutat capdavantera, que serà un model   inspirador per a moltes ciutats del món en matèria de justícia social. 

Tothom hi està convidat, vine a compartir aquesta il·lusió amb nosaltres!

Gunayem Verdum. Guanyem una Barcelona En Comú!

Lloc: parque de la Guineueta
Data: dijous 14 de maig
Hora: 19 h
Com arribar-hi: <M> Llucmajor, L4