#Sant AndreuEnComú

Guanyem Sant Andreu. Guanyem una Barcelona en Comú!

Amb Laia Ortiz Josep Maria Montaner, números tres i onze de la candidatura de Barcelona En Comú.

Dissabte 16 de maig, a les 12 h, serem a la plaça de la Modernitat. Volem presentar el projecte de Barcelona En Comú per al barri de Sant Andreu i per a tota la ciutat. 

Barcelona En Comú, fidel al nostre esperit basat en la feina dels barris, celebrem un acte acompanyats de Laia Ortiz i Josep Maria Montaner, números tres i onze de la candidatura. Donarem a conèixer el programa de ciutat i explicarem per què ens cal tota la força per arribar a l'alcaldia.

Un programa que vam començar a elaborar fa mesos, incorporant les inquietuds de tots els barris acompanyats de la gent que hi viu. Després  vam parlar amb experts, associacions, gent implicada en la    transformació de la ciutat i veïns i veïnes perquè hi fessin la seva    aportació presencial o a través de les xarxes.

Avui estem convençuts que el nostre programa és diferent, perquè s'ha fet   en  comú i per a la ciutat i no als despatxos d'alguna consultoria o   per  als interessos d'uns quants. Estem molt orgullosos de compartir-lo  i  de poder posar-lo en diàleg amb tots i totes. A més a més, som l'única  candidatura que té un codi ètic en què ens comprometem. 

Volem demostrar que es pot fer política d'una manera diferent, honesta, transparent i amb sentit comú. Volem recuperar l'orgull de viure a Barcelona, volem una ciutat que de veritat posi tot el seu potencial  al servei de les persones. Una ciutat capdavantera, que serà un model   inspirador per a moltes ciutats del món en matèria de justícia  social.

Tothom hi està convidat, vine a compartir aquesta il·lusió amb nosaltres!

Guanyem Sant Andreu. Guanyem una Barcelona En Comú!       

Lloc: plaça de la Modernitat 
Data: dissabte 16 de maig
Hora: 12 h
Com arribar-hi: <M> Trinitat Vella, L1