#PobleSecEnComú

Guanyem Poble-sec. Guanyem una Barcelona En Comú!

Barcelona En Comú, fidel al nostre esperit basat en la feina dels barris, celebrem un acte acompanyats d'Ada Colau, candidata a l'alcaldiper BComú, Gerardo Pisarello, Josep Bel i Esther Pérez. Donarem a conèixer el programa de ciutat i explicarem per què ens cal tota la força per arribar a l'alcaldia.

Un programa que vam començar a elaborar fa mesos, incorporant les inquietuds de tots els barris acompanyats de la gent que hi viu. Després  vam parlar amb experts, associacions, gent implicada en la transformació de la ciutat i veïns i veïnes perquè hi fessin la seva      aportació presencial o a través de les xarxes. 

Avui estem convençuts que el nostre programa és diferent, perquè s'ha fet en comú i per a la ciutat i no als despatxos d'alguna consultoria o per  als interessos d'uns quants. Estem molt orgullosos de  compartir-lo i de poder posar-lo en diàleg amb tots i totes. A més a més, som l'única  candidatura que té un codi ètic en què ens comprometem. 

Volem demostrar que es pot fer política d'una manera diferent, honesta,  transparent i amb sentit comú. Volem recuperar l'orgull de viure a  Barcelona, volem una ciutat que de veritat posi tot el seu potencial al servei de les persones. Una ciutat capdavantera, que serà un    model   inspirador per a moltes ciutats del món en matèria de justícia social. 

Tothom hi està convidat, vine a compartir aquesta il·lusió amb nosaltres!

Guanyem Poble-sec. Guanyem una Barcelona En Comú!

Amb Ada Colau, candidata a l'alcaldia per BComú, Gerardo Pisarello, Josep Bel i Esther Pérez

Lloc: plaça del Sortidor
Data: dimarts 19 de maig
Hora: 19 h
Com arribar-hi: <M> Poble-sec, L3.