#NouBarrisEnComú

Guanyem Nou Barris. Guanyem una Barcelona En Comú!Divendres 22 de maig, a les 19 h,  serem a la plaça Àngel Pestanya. Volem presentar el projecte de Barcelona En Comú per al barri de Nou Barris i per a tota la ciutat. 

Barcelona En Comú, fidel al nostre esperit basat en la feina dels barris, celebrem un acte acompanyats d'Ada Colau, candidata a l'alcaldia per BComú, Gerardo Pisarello i Janet Sanz, números dos i cinc de la candidatura. Presentarà l'acte Carolina Recio. Donarem a conèixer el programa de ciutat i explicarem perquè ens cal tota la força per arribar a l'alcaldia.

Un programa que vam començar a elaborar fa mesos, incorporant les inquietuds de tots els barris acompanyats de la gent que hi viu. Després vam parlar amb experts, associacions, gent implicada en la transformació de la ciutat i veïns i veïnes perquè hi fessin la seva aportació presencial o a través de les xarxes. 

Avui estem convençuts que el nostre programa és diferent, perquè s'ha fet en comú i per a la ciutat i no als despatxos d'alguna consultoria o per als interessos d'uns quants. Estem molt orgullosos de compartir-lo i de poder posar-lo en diàleg amb tots i totes. A més a més, som l'única candidatura que té un codi ètic en què ens comprometem. 

Volem demostrar que es pot fer política d'una manera diferent, honesta, transparent i amb sentit comú. Volem recuperar l'orgull de viure a Barcelona, volem una ciutat que de  veritat posi tot el seu potencial al servei de les persones. Una ciutat  capdavantera, que serà un model inspirador per a moltes ciutats del món en matèria de justícia social. 

A més, com que serà el nostre últim acte als barris abans de les eleccions, i serem a un lloc tan simbòlic com Nou Barris, celebrarem amb una mica de música en directe

Tothom hi està convidat, vine a compartir aquesta il·lusió amb nosaltres!

Guanyem Nou Barris. Guanyem una Barcelona En Comú!
 

#NouBarrisEnComú
Amb Ada Colau, candidata a l'alcaldia per BComú, Gerardo Pisarello i Janet Sanz, números dos i cinc de la candidatura. Presenta Carolina Recio.

Lloc: plaça Àngel Pestanya
Data: divendres 22 de maig
Hora: 19 h
Com arribar-hi: <M> Via Júlia, L4