#HortaEnComú

Guanyem Horta. Guanyem una Barcelona en Comú!

Barcelona En Comú, fidel al nostre esperit basat en la feina dels barris, celebrem un acte acompanyats d'Ada Colau, candidata a l'alcaldia de Barcelona per BComú, i dels candidats i candidates Laura Pérez, Gemma Lienas i Víctor Valls. Donarem a conèixer el programa de ciutat i també, en concret, en matèria de feminisme i d'igualtat entre dones i homes perquè ens cal tota la força per arribar a l'alcaldia.

Un programa que vam començar a elaborar fa mesos, incorporant les inquietuds de tots els barris acompanyats de la gent que hi viu. Després vam parlar amb experts, associacions, gent implicada en la transformació de la ciutat i veïns i veïnes perquè hi fessin la seva aportació presencial o a través de les xarxes. 

Avui estem convençuts que el nostre programa és diferent, perquè s'ha fet en  comú i per a la ciutat i no als despatxos d'alguna consultoria o per  als interessos d'uns quants. Estem molt orgullosos de compartir-lo i de poder posar-lo en diàleg amb tots i totes. A més a més, som l'única candidatura que té un codi ètic en què ens comprometem. 

Volem demostrar que es pot fer política d'una manera diferent, honesta, transparent i amb sentit comú. Volem recuperar l'orgull de viure a Barcelona, volem una ciutat que de veritat posi tot el seu potencial al servei de les persones  i en la  defensa dels drets, les  llibertats i la igualtat de tothom. Una ciutat capdavantera, que serà un   model inspirador per a moltes ciutats del món en matèria de justícia social. 

Tothom hi està convidat, vine a compartir aquesta il·lusió amb nosaltres! A més, finalitzarem l'acte amb música en directe a càrrec de Más vale tarde ke nunca i Pica-pica.

Guanyem Horta. Guanyem una Barcelona En Comú!

Amb Ada Colau, Laura Pérez, Gemma Lienas i Víctor Valls membres de la candidatura de BComú

Lloc: Mirador d'Horta (c. Lisboa, 35)
Data: dilluns 18 de maig
Hora: 19 h
Com arribar-hi: <M>Horta, L3. Busos, 185