#elClotEnComú

Guanyem el Clot. Guanyem una Barcelona En Comú!

Barcelona En Comú, fidel al nostre esperit basat en la feina dels barris, celebrem un acte acompanyats de Gerardo Pisarello, número dos de la candidatura, i dels candidats i candidates Laia Ortiz, Jaume Asens, Janet Sanz, Raimundo ViejoGala Pin i Francesc Carmona. Donarem a conèixer el programa de ciutat i explicarem per què ens cal tota la força per arribar a l'alcaldia.

Un programa que vam començar a elaborar fa mesos, incorporant les inquietuds de tots els barris acompanyats de la gent que hi viu. Després  vam parlar amb experts, associacions, gent implicada en la transformació de la ciutat i veïns i veïnes perquè hi fessin la seva     aportació presencial o a través de les xarxes. 

Avui  estem convençuts que el nostre programa és diferent, perquè s'ha fet    en  comú i per a la ciutat i no als despatxos d'alguna consultoria o per als interessos d'uns quants. Estem molt orgullosos de compartir-lo i de  poder posar-lo en diàleg amb tots i totes. A més a més, som l'única candidatura que té un codi ètic en què ens comprometem. 

Volem demostrar que es pot fer política d'una manera diferent, honesta, transparent i amb sentit comú. Volem recuperar l'orgull de viure a Barcelona, volem una ciutat que de veritat posi tot el seu potencial al servei de les persones. Una ciutat capdavantera, que serà un   model inspirador per a moltes ciutats del món en matèria de justícia social. 

Tothom hi està convidat, vine a compartir aquesta il·lusió amb nosaltres!

Guanyem el Clot. Guanyem una Barcelona En Comú!

Amb Gerardo Pisarellonúmero dos de la candidatura, i els candidates i candidates Laia Ortiz, Jaume Asens, Janet Sanz, Raimundo Viejo Gala Pin i Francesc Carmona

Lloc: Parc del Clot 
Data: dijous 21 de maig
Hora: 19 h
Com arribar-hi: <M> Glòries o Clot, L1.