Guanyem Barcelona! Guanyem Europa!

El 15 de maig és una data especial. Fa quatre anys ens trobàvem a les places i els poders fàctics ens desafiaven a proposar mesures concretes, dient-nos que el que estàvem fent no era política. Doncs bé, som aquí i hem vingut per quedar-nos-hi. La revolució democràtica és imparable i volem celebrar-ho amb forces polítiques d'Europa que estan sent les capdaventeres en la lluita contra les forces neoliberals de la Troika i les seves polítiques d'austeritat i desigualtat. 

Per això, volem que aquest divendres, 15 de maig, vinguis a la plaça de Can Felipa, al Poblenou, a compartir la il·lusió d'un canvi que ja comença a ser realitat i del qual tots i totes som protagonistes. 

Hi intervendran persones implicades a diferents forces polítiques que s'han atrevit a donar la cara pel canvi: Ada Colau i Gerardo Pisarello, caps de llista per Barcelona En Comú, Stavros Karagkounis, de Syriza, Ska Keller, representant del Partit Verd Europeu, Marisa Matias, Bloco de Esquerda de Portugal, Alberto Garzón, de Esquerra Unida i Joan Herrera, d'Iniciativa per Catalunya Verds.

Som part d'un moviment ciutadà global que vol fer de Barcelona un exemple per a moltes altres ciutats. No som una gota a l'oceà, sinó que som l'espurna de valentia que demostra que una política amb honestedat i feta per defensar el bé comú i els drets socials és possible. Aquest canvi no és només municipal, sinó que a tot Europa s'està demostrant que s'obren portes per a un trencament, primer a Grècia amb Syriza, i ara també aquí, a Barcelona. Som moltes les persones a Europa que volem una política diferent, al servei de la gent corrent i no dels priviligiats, dels lobbies i de les grans corporacions.

Vine a compartir i contagiar-te de la força de la gent valenta que està desafiant les polítiques de les retallades que han provocat atur i pobresa. Tots i totes formem part d'aquesta revolució, som majoria i demostrarem que estem preparats, que tenim el sentit comú i la força per anar endavant.

Guanyem una Europa en comú. Guanyem Barcelona En Comú!

 

Guanyem Barcelona! Guanyem Europa!
amb Ada Colau, Gerardo Pisarello, Stavros Karagkounis, Ska Keller, Xosé Manuel Beiras, Marisa Matias, Alberto Garzón i Joan Herrera

Lloc: plaça de Can Felipa
Data: divendres 15 de maig
Hora: 18.30 h
Com arribar: <M> Poble Nou, L4. Busos, 36, 192