#PortaAPortaBCN

Fes una cosa radical: parla amb la teva veïna

El 2015 vam arribar a l’ajuntament de BCN contra tot pronòstic i amb l’esforç de molta gent. Ara tampoc ens podem quedar a casa perquè ens hi juguem molt. Vam guanyar preguntant a les places i volem seguir escoltant tots els veïns i veïnes de la ciutat, per saber què en pensen, com veuen la ciutat, què cal millorar. Es tracta de fer allò que millor sabem fer, la política a peu de carrer, la més propera, la dels que coneixem els nostres barris pam a pam.

Ja fa més de 6 mesos que centenars d’activistes de Barcelona en Comú ens hem organitzat i estem anant barri a barri, edifici a edifici, veí a veïna, a parlar i escoltar-nos. Escoltar preocupacions i necessitats, però també històries d’agraïment, de valentia i d’esperança, històries personals que moltes vegades ens emocionen. Cada setmana ens trobem amb veïns i veïnes que ens expliquen perquè volen que Barcelona segueixi sent de la gent comuna i ens donen forces per seguir endavant. Segueix el hashtag #PortaaPortaBCN

Sabem que hi haurà qui, com en aquests quatre anys, ens voldrà aturar, silenciar i voldrà que ens quedem a casa, tancats en la soledat, la desesperança i la por. Per això no esperem que la gent ens busqui per dir-nos quina ciutat vol o per resoldre els seus dubtes sobre la nostra feina al govern, sinó que ens hi apropem nosaltres amb voluntat d’escoltar i aprendre, sobretot de la gent oblidada pels partits tradicionals.

Però per arribar a totes les portes de Barcelona necessitem ser moltes més. Si t’agrada conèixer gent i ens vols ajudar, apunta’t i fes una cosa radical: parla amb el teu veïnat!

Apunta-t’hi  

I si encara tens dubtes, mira el següent vídeo, on la Nellini, la Marisa i l’Amparo ens expliquen la seva experiència amb el Porta a Porta: 

Hem fet sortides de Porta a Porta a Gràcia, La Verneda, Poble-sec, Sant Antoni, La Prosperitat, Sant Andreu, Sants, La Marina, Raval… Clica en la imatge i mira l'àlbum de fotos:

Articles de premsa del Porta a Porta