SantJordiEnComú

Fem Sant Jordi En Comú!

Aquesta diada de Sant Jordi volem fer una reivindicació festiva de la cultura com allò que ha sigut sempre, una gran generadora de comunitat. Per això, aquest Sant Jordi recuperem la cultura com a motor de creació, expressió i pensament, la cultura com a teixidora de ponts, agregadora intercultural, mitjà de comunicació infinit!

Aquest Sant Jordi proposem, a través de les diverses parades dels grups de barris de Barcelona En Comú, una jornada de creació col·lectiva itinerant, una invitació a produir en comú un llibre sobre el bé comú, en compte de dedicar el dia de Sant Jordi només a la venda de productes culturals.

Durant la Diada, les paradetes de Sant Jordi en Comú a 4 barris es convertiran també en punts de creació i reflexió itinerant al voltant dels béns comuns, a més de llocs de trobada pel veïnat. Entre tots i totes generarem el contingut que després editarem en una publicació, fruit d'una selecció de textos i dibuixos. Una activitat pensada per a totes les edats, on llegiran i dibuixaran tant infants i joves com adults i gent gran. Membres del Movimiento de Liberación Gráfica de Barcelona (MLGB) presentaran "El Libraco" a aquestes 4 parades, on a més hi haurà lectura pública i participativa de textos inspirats en el bé comú.
Els horaris de l'activitat itinerant pels barris seran els següents: 

10h Sarrià - Sant Gervasi, carrer Major de Sarrià amb Plaça del Consell de la Vila
12h Les Corts, carrer Sants, 388 (cantonada carrer Riera Blanca)
14h Gràcia, Plaça de la Vila
17h Sant Antoni, Rda Sant Antoni amb carrer Riera Alta

A més, cada paradeta de barri tindrà les seves activitats i horaris propis.
Vine al punt de trobada del barri i participa-hi!