Els eixos de treball segueixen actius per repensar i canviar Barcelona: L'Eix Cultura BComú explica com s'articula

En un moment en què s'estan prenent decisions transcendents en la política institucional, a l'eix de Cultura de Barcelona en Comú vam mostrar que seguim treballant des de la base, a poc a poc, pel canvi real. Per això ens omple d'alegria poder compartir amb vosaltres l'actualització de la nostra web i que permetrà donar a conèixer la labor diària d'aquest eix i com s'articula. Així, a la secció “Com ens articulem” es reflecteix com s'organitza l'eix a partir de tres espais: la coordinadora; el consell, on s'inclouen els Grups de Treball; i l'assemblea, que és l'òrgan de l'eix on conflueixen aquelles persones afins a BComú que volen estar informades de l'activitat de l'eix de Cultura.

El gruix de treball de l'eix de Cultura es concentra en els set grups de treball, que aborden temes com la transparència, la precarietat, la transversalitat, mitjans de comunicació, l'espai públic o la gestió dels equipaments culturals. El treball dels grups de treball és molt important, ja que aporten continguts de valor i sentit crític a Barcelona en Comú, situant-se així en un espai d'independència alhora que d'influència respecte al grup municipal que actualment governa la ciutat. Els equips gestionen el seu procés de treball de forma autònoma i són convocats en reunió amb coordinadora cada 15 dies.

Aprofitem aquesta publicació per animar-vos a que us impliqueu als grups, perquè hi ha molta feina a fer i, al cap i a la fi, la raó d'aquest projecte és el procés col·laboratiu que comporta.

Podeu posar-vos en contacte amb Comunicació de l'eix Cultura a través d'aquest correu electrònic bcomucultura@gmail.com