#EnComú

El canvi no s'atura!

Cap a les eleccions generals del 20 de desembre

 

El passat divendres el Plenari de Barcelona En Comú va decidir per una aclaparadora majoria fer un pas endavant i començar el procés  per presentar una candidatura catalana ciutadanista a les eleccions generals. Hi va haver un mandat clar: fer una crida a totes les persones, moviments socials i forces polítiques que es van mobilitzar de cara a les passades eleccions municipals del 24M, per aconseguir que el 20 de desembre no es tanqui el procés de canvi que està impulsant durant anys la ciutadania organitzada contra la crisi econòmica i política provocada per les elits.

Hi ha una crisi de règim que és irreversible. Però també estem veient com el bipartidisme del PP-PSOE i el recanvi de C's s'estan rearmant per aturar els processos constituents en marxa, a Catalunya, a l'Estat i a Europa. Ara és el moment de demostrar la força de la gent: que no ens rendim i ens unim. Volem impulsar una candidatura catalana ciutadanista que reculli el màxim possible de sensibilitats i lluites socials, que no sigui una sopa de lletres i que defensi la radicalitat democràtica, la participació ciutadana i el municipalisme ciutadà com a eines de transformació social.

Per fer el tret de sortida us convoquem a un acte obert a tothom el diumenge 25 a les 18h a l'Estació del Nord, amb la participació d'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i referència del municipalisme ciutadà; Marta Sibina, exdirectora de Cafèambllet i activista contra la corrupció i la defensa dels serveis públics; Xavi Domènech, historiador dels moviments socials i Olga Rodríguez, periodista, i el històric polític gallec Xosé M. Beiras.

T'hi esperem! El canvi és imparable.