Debat online: Renda Bàsica. Una mesura urgent

La crisi del coronavirus és una senyal prou contundent com per posar de nou sobre la taula la necessitat de garantir els nostres drets. Al 2008 la crisi la vam pagar els de sempre i ara, davant d’aquesta nova crisi, cal que siguem exigents i reclamem la nostra existència material i social com un dret humà. “El virus no entén de colors, partits, ideologies, ni territoris” va dir Sánchez en declarar l’estat d’alarma. El virus no però les persones sí, i per això a Barcelona En Comú volem pensar en comú sobre el dret a la Renda Bàsica Universal com una eina per protegir-nos dels col·lapses del sistema i garantir la supervivència de totes. Amb aquesta voluntat, organitzem una trobada oberta online amb Daniel Raventós i Laia Ortiz, que des de diferents perspectives saben què és i què implica una Renda Bàsica Universal i com aquesta podria garantir que posem la vida al centre assegurant l’existència material de les persones.

Renda bàsica. Una mesura urgent

Dimecres, 25 de març a les 19h

El debat es podrà seguir en directe per streaming a http://barcelonaencomu.cat/directe

Enllaç a l'esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/238962770623876/

 

INDICACIONS PER ALS ESPECTADORS DE LA SESSIÓ RENDA BASICA: UNA MESURA URGENT DE BARCELONA EN COMÚ

1️. La sessió de debat sobre Renda Bàsica: una mesura urgent es farà a través de la plataforma gratuïta ZOOM. Si no teniu instal·lada la seva app, cal que us la descarregueu a l’ordinador o el mòbil. Podeu descarregar-vos ZOOM a través d'aquesta web: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe. Zoom és una plataforma de software privatiu externa a BComú. Des de BComú estem treballant per disposar d’eines de codi obert que permetin fer activitats online obertes.

2️. Us recomanem conectar-vos uns minuts abans donat que aquesta sessió tindrà una capacitat màxima per 100 usuàries.

3️. Durant la sessió podreu fer preguntes o comentaris a través del xat que la plataforma té habilitat. Una persona moderadora recollirà les més destacades i les facilitarà a la dinamitzadora de la sessió perquè al darrer bloc de la sessió les pugui formular als ponents i aquests puguin respondre o fer comentaris

4️. La sessió quedarà enregistrada i per tant una vegada hagi finalitzat la connexió en directe BComú farà difusió a través dels seus canals interns. Les usuàries que no puguin connectar-se durant la sessió, podran seguir-la posteriorment.