#DebatsComuna

Debat amb Yochai Benkler "Economies dels béns comuns"

La Comuna, l'Escola del Comú, escola de formació permanent de Barcelona En Comú, inicia el cicle de debats "Dret i defensa del bé comú" amb el que es vol reflexionar amb veus expertes i reconegudes sobre el concepte de "bé comú". Aquesta iniciativa vol esdevenir un nou espai de reflexió i debat a la ciutat obert a tothom, que contribueixi al coneixement i la difusió sobre el Comú i el paper dels Comuns en els processos de transformació política i econòmica. 

Obrim aquest nou cicle amb Yochai Benkler, referent internacional sobre producció procomú entre iguals, professor de la Universitat de Harvard i autor de "La riquesa de les xarxes: Com la producció social transforma els mercats i la llibertat”, un llibre clau per entendre la producció de riquesa comuna a les xarxes i Internet.

Dilluns 26 de juny et convidem al debat "Economies dels béns comuns: la gestió dels recursos compartits" on participaran Yochai Benkler, Gerardo Pisarello, doctor en dret constitucional i primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Mayo Fuster, activista en defensa del procomú digital i coimpulsora de Procomuns.net; i Francesca Bria, comissionada de tecnologia i innovació digital de l’Ajuntament de Barcelona. 

En el primer d’aquests debats ens aproparem als Comuns des d'una perspectiva prospectiva i estratègica de les vies de transformació social i horitzons que obren. L’emergència d’un model econòmic alternatiu a la privatització dels béns comuns i que esdevé col·laboratiu i públic, serà una de les qüestions centrals. 

L’activitat és oberta i gratuïta, però cal inscripció prèvia al web de l’Escola del Comú en aquest enllaç: http://escoladelcomu.cat/ca/activitat/economies-dels-bens-comuns-la-gest...

El debat es podrà seguir en streaming i per les xarxes amb el HT #DebatsComuna
Segueix l’Escola del Comú per Twitter a @escoladelcomu 

Debat "Economies dels béns comuns: la gestió dels recursos compartits"

Dilluns 26 de juny a les 18.30h
Yochai Benkler, Gerardo Pisarello, Mayo Fuster i Francesca Bria 
Aula 1 del CCCB (carrer Montalegre 5, Barcelona)
Esdeveniment de facebook