Crónica Global obligada a rectificar una fakenews contra Colau

Aquesta és la desena rectificació que emet un web de Global Media (l'empresa darrera de Crónica Global i Metrópoli Abierta)

El web de fakenews Crónica Global (propietat d'El Español de Pedro J. Ramírez) s'ha vist obligada per la Llei LO 2/1984 a rectificar una notícia que difonia un titular i unes afirmacions totalment falses.

L'article "Nace la empresa mixta de vivienda de Barcelona pese al 'no' histórico de Colau" afirmava que el 2015 es va aparcar la proposta d'una empresa mixta d'habitatge quan Ada Colau va guanyar les eleccions. La realitat és que la raó per la qual es va paralitzar la proposta va ser perquè el procediment es va declarar desert i per l'existència d'eleccions municipals. I que un cop Barcelona en Comú va entrar al govern va reprendre la iniciativa del projecte el mateix 2015.

És la desena rectificació que emet un web de Global Media (l'empresa darrera de Crónica Global i Metrópoli Abierta). Aquests dos webs acumulen no només 10 rectificacions per difondre fakenews contra Ada Colau, els Comuns i l'Ajuntament de Barcelona, sinó que també han rebut tres condemnes judicials per la mateixa raó.

Veure rectificació

Crónica Global és, a la vegada, la propietària del web de fake news MetrópoliAbierta.com. Aquest és el seu modus operandi: difonen mentides sense contrastar i sense aportar dades per tal d'atacar els Comuns i el govern de Barcelona.