Consulta sobre l'acord de govern amb PSC

S'obre la consulta sobre l’acord de govern d’esquerres de Barcelona entre Barcelona en Comú i PSC fins al dilluns a les 13 hores, en la qual podran participar totes les persones inscrites al nostre registre. 

El passat 15 de juny Ada Colau va ser investida alcaldessa de Barcelona, amb el suport del PSC i gràcies a un principi d'acord de govern entre ambdues formacions, que va ser aprovat pel 71% de les persones inscrites a BComú que van votar. Durant aquestes setmanes, BComú i PSC han estat treballant per a un acord de govern que es tradueix en una nova distribució del cartipàs municipal i un acord programàtic que estableix les línies generals per als 4 anys vinents, i que ara les persones inscrites de Bcomú hauran de ratificar.

Llegeix el document d’acord

Mira aquest vídeo per conèixer el posicionament d'Ada Colau

 

Ja pots votar

Si estàs inscrit en Barcelona en Comú, entra en la plataforma de consultes de Barcelona en Comú, introdueix el teu correu i la teva contrasenya i vota en la consulta activa! Consulta el manual de votacions o el vídeo tutorial per si tens algun dubte o problemes en la votació.

I si no te’n surts, contacta al correu cens@bcnencomu.cat, vine a la nostra seu (c/Marina, 131 baixos) de 17 a 20 hores de divendres a diumenge o truca al 935 950 341 en el mateix horari.

Vota