#DelBarrioAEuropa

Cicle de debats "Del barri a Europa"

Barcelona En Comú va néixer amb la voluntat d'imaginar una ciutat diferent, per poder així transformar-la. Ja fa més de tres anys que estem treballant per una ciutat més democràtica, justa i sostenible, i ho estem fent des de la proximitat, des dels barris. 

Però sabem que Barcelona no està sola. Molts dels reptes als quals ens enfrontem són compartits per molts municipis i ciutats al voltant del món. Per altra banda, és evident que la política europea incideix de manera directa i indirecta en l'àmbit local i afecta la nostra capacitat de guanyar batalles com són el dret a l'habitatge, la gestió democràtica dels béns comuns i els drets laborals, entre d’altres.

Per aquest motiu, Barcelona En Comú llança el nou cicle de debats “Del barri a Europa”, amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre la dimensió europea dels grans reptes de la nostra ciutat. A través de sis trobades sobre les principals batalles municipalistes pensarem com incidir en l'àmbit europeu per millorar la vida als nostres barris, i com teixir aliances que ens permetin aconseguir canvis globals.

El municipalisme serà internacional o no serà. Apostem pel treball en xarxa per compartir experiències i unir les veus de les ciutats sense por en defensa del bé comú. 

Programa del cicle ‘Del barri a Europa’

23 de febrer 19 h. a Espai Calàbria 66 (Sant Antoni) 

16 de març a les 18.30 h a Biblioteca Poblenou- Manuel Arranz

27 d’abril 19 h. Sants 

18 de maig 19 h.  Sant Andreu-Nou Barris 

  • Economia per al bé comú

8 de juny 19 h. Horta-Guinardó 

  • Frenar l’extrema dreta

13 de juliol 19 h. Sarrià