#CarmelCollTeixoneraEnComú

Barcelona En Comú segueix fidel al seu esperit i per això el dijous 16 d'abril a les 19 hores, a la plaça Salvador Allende, organitza una xerrada per debatre amb els veïns i les veïnes del Carmel, el Coll i la Teixonera com volen que sigui el seu barri amb la presència d'Ada Colau.

Abans de començar la xerrada, Ada Colau farà una visita pel barri amb els veïns i les veïnes per conèixer sobre el terreny la realitat del territori i escoltar les persones que hi viuen.

Aquesta feina al barris ve de lluny, arrenca amb un anhel de canvi de les maneres de fer política per part de la ciutadania en els últims anys. Avui, aquesta il·lusió s'ha dut a terme ja amb les primàries de Barcelona En Comú –en què hem pogut escollir els consellers de barri–, en el codi ètic que hem consensuat amb ciutadania i forces polítiques, i, en definitiva, amb la consolidació del projecte de Barcelona En Comú, que cada cop és més a prop d'aconseguir l'alcaldia i de fer realitat les propostes i aquesta feina col·lectiva.

Si apostes per un canvi que neixi de la gent, ets a temps de contribuir amb les teves idees i la teva força, vine a fer la visita pel barri amb l'Ada Colau i a participar a la xerrada amb Gerardo Pisarello, número dos de la candidatura de Barcelona En Comú, i Merche Vidal, número deu de la candidatura.

Volem guanyar el Carmel, el Coll i la Teixonera En Comú, una Barcelona En Comú!