Barcelona, capital del canvi

Una xerrada conduïda per Ada Colau i Anna Sallés en la que explicarem el nostre model per una Barcelona En Comú

Des de Barcelona En Comú volem compartir amb vosaltres la nostra il·lusió: el nostre projecte de ciutat per a Barcelona. Per això, el pròxim dimarts 14 d'abril a les 19 hores, a la sala d'actes de la Biblioteca Francesca Bonnemaison organitzem una xerrada per parlar-vos-en. 

Perquè més enllà d'una cita electoral, el que nosaltres proposem és un projecte a llarg termini que reverteixi les polítiques neoliberals que ara manen a la ciutat. Volem fer un nou camí tots plegats, construint un projecte que, en definitiva, ens faci reviure l'orgull de viure a Barcelona. 

Orgull de viure en una ciutat que és capaç de garantir els drets socials i de lluitar contra la desigualtat. Orgull de lluitar contra la corrupció i exercir una gestió transparent que defensi el bé comú per sobre d'interessos particulars. Orgull de la nostra capacitat de participació, compromís i democràcia. Orgull per convertir Barcelona en un exemple internacional de ciutat democràtica i oberta. 

El camí no serà fàcil però, com tot camí, ha de començar amb els primers passos. En aquest acte Ada Colau acompanyada d'Anna Sallés, professora d'historia a la UAB, activista i vídua de l'escriptor Manolo Vázquez Montalban, ens explicaran quins seran, i cap a on haurien de conduir-nos.

El canvi comença a Barcelona, serem la punta de llança d'una revolució municipal global. El sentit comú està de part nostra, aquest nou projecte de ciutat és el que necessita la majoria i si tots hi col·laborem, és posible. 

T'hi apuntes?

 

#CapitaldelCanvi

Lloc: Biblioteca Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7)

Data: Dimarts 14 de abril

Hora: 19 h